Måske kan nedenstående hjælpe?

Nej slet ikke! Alle kan lære at omgås heste, og jeg er hele tiden sammen med dig og guider dig.

Hvis du føler, at det er grænseoverskridende at skulle i nærkontakt med så store dyr, så vær helt rolig – det er helt normalt og går som regel hurtigt over.

Ja, det kan du tro. Jeg tilbyder altid individuelle afdragsordninger. 

Kontakt mig telefonisk ved forespørgsel. Tlf. 61612620

Det hedder natur- og hesteassisteret terapi, fordi det ikke nødvendigvis handler om at ride. Det at omgås hestene og være i naturen vil skabe den jordforbindelse og det nærvær, vi søger – det bevidste nærvær.

Naturen og hestene kan hjælpe dig med at ændre dit livssyn i den positive retning, og det behøves ikke at foregå fra ryggen af dem for at være effektivt. 

Der er altid en risiko forbundet med at omgås heste, men du kan være helt rolig ved at bevæge dig rundt iblandt mine heste, så længe du følger mine anvisninger.

De er vant til at omgås mennesker og bliver dagligt trænet, men de er flugtdyr, og du skal derfor altid være opmærksom, når du går rundt på folden og i stalden. 

Nej. Jeg har ikke heste, udstyr eller uddannelse til at varetage denne form for ridning.

Ved svære fysiske handicap vil jeg ikke anbefale denne form for terapi, men i stedet for et egnet ridecenter eller andre, der tilbyder denne ydelse.

Det er op til dig selv at vurdere, om du vil give det en chance.

Ved kraftig allergi, der ikke kan klares med antihistamin, fraråder jeg denne form for terapi, da hestene er en essentiel del af terapien. 

Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail eller en SMS, og så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Ja, hvis jeg vurderer, at du er klar til det og at det er dér, behovet ligger, men det vigtigste er omgangen med hestene fra jorden og at være i naturen. Husk det.

Du må gerne tage æbler og gulerødder med til hestene.

Ja, du må altid medbringe en bisidder, men vedkommende skal så vidt muligt holde sig i baggrunden, når vi arbejder med hestene.  Terapi med heste og mennesker samtidig kræver min fulde opmærksomhed, og jeg ønsker ikke, at vi bliver forstyrret unødigt, mens vi er i gang med hestene, da det vil forstyrre det nærvær, som er kernen i hesteassisteret terapi.

Du kan forvente resultater forholdsvis hurtigt alt efter hvor hurtigt, du indlærer nyt.

Jeg har endnu ikke fået installeret et toilet, så du må forberede dig på at tisse i naturen, hvis du skal – men ta’ det som en del af oplevelsen!

Jeg har papir, så du kan tørre dig, og vand, så du kan vaske hænder bagefter. 

500 meter fra bus 144 og 700 meter fra bus 143.

Jeg er ikke uddannet psykolog, og jeg vil altid anbefale, at du konsulterer en autoriseret psykolog eller psykiater, hvis dine problemer er særligt udtalte.

Du kan evt. supplere dine psykolog/psykiater-samtaler med natur- og hesteassisteret terapi. Jeg er certificeret stress- og trivselsvejleder fra Wattar-gruppen, som er et anerkendt kognitivt psykologisk center, og jeg bruger også samtaleterapi i mine sessioner ligesom hos en psykolog.

Nej, der er ingen, der kommer ud og ride på hestene første gang, de møder dem, med mindre det er efter særaftale. 

Nej, der er ingen, der kommer ud og ride på hestene første gang, de møder dem, med mindre det er efter særaftale. 

Kontakt mig her

eller på Sociale medier