Julemarked med luciaoptog

Søndag d. 10/12 2023

Julemarked med luciaoptog.

Søndag d. 10/12 2023 afholdes det første julemarked og luciaoptog nogensinde hos Natur- og hesteterapi.

Drømmen om et stort luciaoptog med heste og børn er en mangeårig drøm jeg endelig har mod på, og overskud til at afholde og jeg glæder mig helt usigeligt meget til at opleve drømmen blive til virkelighed.

Dagen starter kl 11.30 med juleboder og små bål man kan varme sig ved. Der vil være mulighed for at købe lidt til at grille over bålet, samt gløgg, kaffe, varm kakao, sodavand, kage og æbleskiver.
Der er mulighed for at kæle med grisene i stalden, klappe hestene og komme i ægte julestemning i den gamle stald midt i skoven.

Hestene giver trækture mellem kl 11.30 og 13.00, derefter holder de pause indtil Luciaoptoget finder sted når mørket falder på.

Alle børn mellem 6 og 18 år er velkomne til at deltage i optoget. Der vil være 6 Luciabrude som rider, resten går side om side som i ethvert andet luciaoptog.
Der vil blive trukket lod om hvem der skal ride som luciabrud til generalprøven d. 3/12 kl 13.30 på Hedeengvej 12 2620 Albertslund. Det er vigtigt dit barn møder op denne dag.

Vil dit barn deltage i Luciaoptoget, så kontakt mig ved at ringe eller sende en besked på tlf 61612620.

Prisen er 225,- pr barn som betales ved tilmelding. Tilmelding og betaling er bindende og beløbet refunderes ikke ved afbud da der indkøbes materialer som stof, bånd, lys og lyskæder.

Vil du leje en bod til din lille buti? Så kontakt mig på tlf 61612620.
Det er en god måde at møde andre iværksættere på og samtidig vise dine produkter, evner og talenter frem.
Pris 150,-

Indgangspris på dagen er 35,- pr person – alle børn der deltager i optoget har selvfølgelig gratis adgang.

Jeg glæder mig meget til en magisk juledag med store og små.

Kh Christina