Har du en drøm om at lære at ride?

Mini-Ridehold For Voksne

20 timers livsglæde og uforglemmelige minder

Har du en drøm om at lære at ride? 

eller vil du gerne igang igen, men rideskolerne er ikke lige det du leder efter? 

Så er mit nye meditative ride/hesteforløb den bedste gave du kan give dig selv. Lille hold på max tre voksne, ca 2 timer pr gang i 10 uger. I alt 20 timers livsglæde og uforglemmelige minder. Vi bruger ca en time på at hente hestene ind, muge ud, strigle og sadle op. Den anden time rider vi i skoven ad smukke ruter som vil give dig en oplevelse af eventyr hver eneste gang. Holdet er egnet for helt nybegyndere og letøvede ryttere.

Selvværd og selvtillid

Natur- og hesteterapi er ikke en rideskole, men et terapeutisk sted midt i skoven hvor heste, ponyer, æsler og grise lever et frit og naturligt liv. Her er roligt, rigtig hyggeligt og rigeligt med
plads til at være den man er og til at udvikle sig i sit eget tempo.
Mini-rideholdene kan også bruges som et led i en selvudviklingsproces, hvor selvværd og selvtillid har brug for et boost. 

Vægtbegrænsning

Af hensyn til hestene er der vægtbegræsning.
Fancy må bære ca 60 kg
Ben må bære ca 85 kg
Falcon må bære ca 80 kg

I rider på den samme hest hver gang, det giver en særlig følelse at knytte bånd til sin skovtursmakker og mærke hvordan I connecter fra gang til gang.

Priser

Pris: 6000 kr pr rytter.
600 kr pr gang, 300 kr pr time for lån af hest, udstyr og undervisning. Beløbet skal betales når du reserverer din plads.
Har du brug for at dele beløbet op, så kontakt mig.
Tilmelding er bindende. 

Der er plads på følgende hold lige nu
Du betaler selvfølgelig kun for de resterende gange.

Mandag formiddag kl 9.30 til 11.30
Slutter d. 24/4 2023
Onsdag eftermiddag kl 16.00 til 18.00
Slutter d. 24/5 2023

Har du spørgsmål eller vil du melde dig på et hold er du velkommen til at kontakte mig.

Kh Christina

Start dit eventyr nu

Det siger mine kunder

Natur & Hesteterapi er balsam for sjælen, det ligger tæt på København i de smukkeste omgivelser. Christina som ejer det , er en ildsjæl for det hun brænder for, nemlig at hjælpe børn, unge og voksne som har en svær periode i livet, hun indeholder noget helt specielt som mange kan få glæde af i sind og skin . Jeg kan varmt anbefale stedet.
Har gået til heste-terapi hos Christina Sylvest Plichta og hendes fabelagtige super fantastiske heste.

Jeg har udviklet mig meget og har fundet ud af hvor meget jeg elsker heste. Hestene har givet mig ro og at jeg ikke tænker på mine problemer og så har de givet mig selvtillid og jeg har lært at håndtere heste