Natur - og Hesteterapi

For Voksne

Natur- og hesteterapi
For Voksne

1:1-forløb på 8 uger

Et individuelt forløb hos Natur- og hesteterapi er tilpasset lige netop dine ønsker og behov, og er særligt velegnet til dig som har brug for et mentalt frirum og et sted at lade tanker og følelser flyde frit, midt i naturen blandt heste, ponyer og grise, samt alle skovens vilde dyr.

Hestene og naturen fungerer som et healende element, og som bindeled mellem mellem dig og mig, og sammen med dem, vil jeg lære dig hvordan du kan begynde at se ind i sindets kræfter – Det vil sige dine tanker og følelser – og dermed begynde at skabe forbedring og forandring i dit liv. Den forandring du drømmer om lige nu mens du læser det her.

Hestene vil hjælpe dig med at skabe en større selvtillid og et stærkere selvværd, som er grundstenene i et lykkeligt liv og du vil gang for gang opleve hvordan du udvikler dit bånd til den hest du knytter dig mest til.

De fleste voksne der vælger et forløb hos
hestene og jeg, har ofte prøvet mange andre former for terapeutisk hjælp inden de finder herud i skoven.
Mange vælger mig fordi de finder tryghed og tillid i et menneske der har gået vejen selv, og de ønsker som regel hjælp, støtte og vejledning til at styrke og genopbygge selvværdet og selvtilliden efter og midt i, svære livskriser.

Jeg har erfaring med en bred vifte af psykiske og mentale udfordringer, både på eget krop og sind, men også igennem min praksis hvor jeg siden 2018 har hjulpet et stort antal mennesker med at gøre op med fortidens spøgelser, nutidens jerngreb og frygten for hvad fremtiden skal bringe.

Mange af de mennesker der vælger et terapeutisk forløb hos Natur- og hesteterapi har ved opstart et meget lavt selvværd og selvtillid, samt et selvbillede som de er utroligt kede af.
Enten skabt udfra egne overbevisninger og/eller som følge af en svær barndom og ungdom med meget kritik, og/eller et nedbrydende forhold med en psykisk voldelig partner, forældre eller andre nære relationer.

Mange har som følge udviklet en svær selvkritisk tankegang, skam- og skyldfølelse, konstant stress, dybe og langvarige depressioner, angst, Cptsd og meget andet som er skadeligt for sindet, kroppen og livskvaliteten på den lange bane og har brug for hjælp og støtte til at skabe nye mønstre og nye begyndelser.

Andre kommer fordi de har ADHD, autisme, anoreksi, personlighedsforstyrrelser og mange andre diagnoser og ønsker et sted hvor de kan være dem selv uden forbehold og fordømmelse. Hestene elsker os nemlig uanset hvad. De er utrolig følsomme og empatiske væsner som har healet millioner af hjerter igennem historien og hjulpet os mennesker på tusinde forskellige måder.
Engang var heste og mennesker dybt forbundne, det har mange bare fortrængt eller aldrig skænket en tanke.

Det særlige bånd der har eksisteret mellem hest og menneske gennem flere tusinde år, mærker mange når de møder hestene på folden for første gang.
Når de her store, mægtige væsner møder os med venlighed, nysgerrighed og kærlighed, så sker der noget forløsende og healende indeni os mennesker som er svært at forklare, men tydeligt at mærke.

Uanset hvilken udfordring du står midt i, så kan et forløb hos Natur- og hesteterapi være det pusterum du behøver for afgøre hvad dit næste skridt skal være mod et mere harmonisk liv.

For at få fuldt udbytte af dit forløb, anbefaler jeg altid at du begynder at skrive dagbog. At skrive dagbog er en fantastisk støtte og hjælp til dig selv, og et fysisk og håndgribeligt redskab du altid kan have ved hånden når tanker og følelser fylder for meget. Samtidig er det en fuldstændig unik måde at følge din egen rejse på og en gave til dig selv for livet.

Jeg skriver selv dagbog hver dag. Det har jeg gjort i 8 år og har i skrivende stund, skrevet 111 dagbøger, hvilket svarer til ca 19.000 sider og 2,1 millioner ord.
Jeg stopper aldrig med at skrive om mit liv.

Du behøver ikke være vant til at omgås heste, jeg lærer dig hvad du har brug for undervejs.
Vi snakker om det der fylder for dig hvis du har lyst, ellers rider/går vi i stilhed når du har brug for ro.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak og høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig videre i livet.

Kh Christina

Ydelser og Priser

Ivy, Hugo og Astrid

106333628_586823748895364_9214684078285096461_n
Naturterapi i Albertslund