Naturterapi i Albertslund

Heste- og naturassisteret terapiforløb i Albertslund

Naturterapi i Albertslund

Ordet “terapi” kommer af det græske ord “Therapeuin”, som betyder at støtte og hjælpe til balance. Terapi betyder med andre ord blot at vise vejen – og der er ikke noget, jeg hellere vil, end at vise dig vejen imod et lettere, lysere og mere nærværende liv. Terapi midt i skoven er et godt sted at starte, når du ønsker at opnå indre ro, og særligt, hvis du er byboer, vil du opleve, hvordan dit stressniveau falder markant så snart, du træder ind ad lågen til Hedeengvej nr. 12. Natur- og hesteterapi er unik terapi tæt på København. 

Når du har besluttet dig for at gå i terapi, er det som ofte, fordi du føler dig i ubalance, og du har brug for støtte og vejledning til at komme på rette spor igen. Du har taget en beslutning om at gøre en indsats for at få det bedre. Jeg vil via hestene og naturen følges med dig på vejen mod indre ro og balance. Du behøver ikke have nogle diagnoser for at have glæde af et forløb hos Natur- og hesteterapi. Lavt selvværd, dårlig selvtillid, manglende livsgnist, sorg, stress, depressioner, angst og mange andre ting, er noget, vi alle oplever på et tidspunkt i livet.

Hvad får du ud af et forløb hos mig?
Et heste- og naturassisteret forløb hos mig er individuelt og meget personligt – her er du ikke bare én i mængden. Hos mig og hestene kan du frit tale om dine tanker og følelser. Jeg har en oprigtig interesse i, at du går herfra med en følelse af, at livet er smukt, og en tro på, at du kan opnå hvad end, du sætter dig for af mål!

Naturen viser dig vejen mod den indre ro, du længes efter, og naturen tilhører os alle sammen. Derfor er naturterapi i Albertslund et oplagt valg, hvis du ønsker langvarige og nyttige redskaber, som du altid kan gøre brug af helt på egen hånd. Hestene deltager i terapien som “følelses-spejle”- det vil sige, at de hjælper os med at opnå den selvindsigt, der er nødvendig for at kunne ændre på det, der tynger os, og det betyder ikke, at du efter et endt forløb behøver at starte til ridning eller købe en hest for at få glæde af denne form for terapi og kunne opretholde de ting, du har lært undervejs.

Opnå indre balance
Når du hviler i dig selv, vil du opleve, at dine daglige udfordringer bliver nemmere at tackle, og jo mere bevidst du er omkring dine følelser, jo nemmere er de at forstå. Hestene og jeg vil hjælpe dig til at forstå, at dine tanker har indflydelse på dine følelser og handlinger. Vi bestemmer selv, hvad vi vil tænke på, og uanset hvor skidt en situation lader til at være, så kan man altid trække noget positivt ud af den på den ene eller anden måde. Når man har kontrol over sine tanker, får man kontrol over sit sind. Tiden er det mest dyrebare, vi har udover kærlighed – så hvorfor spilde tiden på bekymringer? 

Vær nærværende i nuet

Ved at deltage i et heste- og naturterapi i Albertslund vil du opdage, hvorfor det er så vigtigt for vores velbefindende, at vi er nærværende i stort set alt, hvad vi foretager os. Ved at vælge det bevidste nærvær til det, vi også kalder mindfulness, vælger du også at udvikle dig i den positive retning – og inden for kort tid vil du opleve at få en mere åben tilgang til livet, og dermed opbygger du langsomt en større psykisk robusthed. Det behøver ikke tage flere år at få det bedre, hvis du gør en aktiv indsats.

Selvom det lyder simpelt, kan det være svært at overskue alene. Jeg vil, uanset hvad din problemstilling måtte være, hjælpe dig og støtte dig i at opnå en dybere kontakt med dig selv. Stort set alt, hvad jeg bruger af øvelser og metoder til at opnå det ønskede resultat, har jeg prøvet på egen krop og eget sind, og jeg er ikke låst fast på bestemte teknikker. Jeg ved, at alle mennesker er individuelle og skal behandles derefter.

Kontakt mig her

eller på Sociale medier