Gratis mini-onlinekursus

Hemmeligheden bag mit stærke selvværd

- Til dig, der vil skabe forandring i dit liv

Jeg tilbyder et mini-onlinekursus gratis til dig, der allerede nu vil i gang med at skabe forandring i dit liv. Det er egnet til alle, der har interesse i selvudvikling.

Dette lille kursus kan skabe store forandringer i dit liv. Jeg tager dig igennem 5 korte videoer, hvor du får nogle simple og overskuelige redskaber til at hjælpe dig selv i gang med at styrke dit selvværd og din selvtillid. Det eneste, du skal bruge, er en notesbog, en kuglepen og en beslutning om at prøve noget andet end du plejer. Kurset er lavet i efteråret 2020 og blev testet af 25 personer i alderen fra 13 år til 60 år. Kurset har fået kæmpestor ros fra samtlige deltagere.

Jeg anbefaler, at du tager én video om dagen i 5 dage og skriver noter undervejs. Videoerne tager udgangspunkt i de metoder, jeg selv har brugt til at ændre mit liv. Jeg har bygget videoerne op efter ordet SKIFT.

God fornøjelse – jeg håber, du vil elske det.
Kh Christina

Lektion 1: Selvindsigt er nøglen til succes!

Lektion 2 - Kernen i selvværdet

Lektion 3 - Intuition: Din lille intelligente hjælper

Lektion 4: Forandring skaber forvandling, og forvandling skaber frihed.

Lektion 5: Træk vejret og tag kontrol over dine tanker.

Udtalelser fra klienter

“Du er en virkelig dygtig formidler og du har så mange gode ting på hjerte, som ALLE kan nyde godt af, at blive mindet om. Vigtigst af alt, så formår du at minde mig om, at jeg selv har ansvaret for at få det bedre, men du siger det på en så varm og kærlig måde, at det ikke bliver ”endnu en” ting man kan banke sig selv i hovedet over ikke at have styr på – Tak for det!” De bedste hilsner Millika Viora

Læs hele udtalelsen

Fra Sandie Bonde: Jeg er helt vild med det her…….glæder mig hver dag til at åbne en ny video……og nøj hvor det rykker, blir simpelthen helt glad af det her og igår for første gang i lang tid var jeg min egen bedste ven istedet for at være en fjende……tak til mig selv, men osse et stort tak til dig Christina

Læs hele udtalelsen

Fra Line Hesselvig: Jeg synes det her mini kursus har været super spændende og nyttigt. Jeg har fået en masse nye redskaber der kan hjælpe mig i min hverdag til at få bedre selvværd. Jeg er begyndt og skrive dagbog dagligt, for at se min udvikling, og få at falde mere til ro. Synes virkelig at dette forløb har hjulpet mig til at blive en bedre person, og til og turde tro på mig selv, og tale ordentligt til mig selv. Så tusind tak for det.

Læs hele udtalelsen

“Hej Christina. Tusind tak for dit selvværdskursus! Det har virkelig været en sand fornøjelse og jeg er helt ærgerlig over at der ikke er flere videoer for jeg kunne lytte til dig i timevis. Din rolige væremåde giver et trygt og tillidsfuldt rum og det skaber en virkelig rar følelse for os herude på den anden side af skærmen. For man kan virkelig mærke dig og at du brænder for det du formidler. Jeg har kun positive ting at sige om dit kursus. Det virkede som om du aldrig har lavet andet. Det er tydeligt at mærke at det er gennemtænkt og velovervejet. Videoerne har en god længde og kvalitet og dine råd var så gode og brugbare. Og selvom flere af tingene du nævner er noget jeg har arbejdet med i mange år, så har jeg lært så meget og kun fået endnu mere mod på at gå endnu mere i dybden og prioritere mig selv højere end nogensinde. Tusind tak Christina, for både dit kursus og for dig. Du er uden tvivl en gave der kommer til at ændre livet for mange mennesker. Kærlig hilsen Kia Gammelvind”

Læs hele udtalelsen
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig både på telefon, sms eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger. Jeg tilbyder en gratis, afklarende telefonsamtale, inden du beslutter dig for, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre i livet.