Priser

Din rejse starter her!

Nedenfor kan du finde en prisliste over mine forløb. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre yderligere.

Jeg tilbyder en gratis, afklarende samtale, inden du beslutter dig for, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre i livet.

Jeg har max 10 klienter inde ad gangen, da jeg er dybt seriøs omkring din personlige udvikling, de mål, du sætter, og den plan, vi laver – og det kræver min fulde opmærksomhed. Du forpligter dig samtidig til at tage din healings- og selvudviklingsproces alvorligt, så vi i samarbejde kan bane vejen mod det liv, du drømmer om.

Tidsbestilling kan kun ske telefonisk, over mail eller ved at sende en SMS-besked. Du kan også sende mig en besked via Facebook og Instagram. Tager jeg ikke telefonen, læg da en besked eller send en sms, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Telefonen er åben fra 9-17 mandag til fredag.

Afdragsordning ved køb af mit store forløb kan aftales. Kontakt mig telefonisk for aftale.

Aflysning skal ske minimum 24 timer før, ellers går sessionen tabt, uanset årsag.

Prisliste inkl. moms

 • Hjertefred - fra frygt til frihed 50.000,-

  6 måneders 1:1-forløb på 14 sessioner á 75 minutter, samt 10 fastlagte telefonsessioner på 60 min. Udover det er jeg til rådighed for dig over sms, mail og telefon, når du har brug for mig, også i weekender og på helligdage. Som fjernforløb 35.000 kr.

 • Hjertepower - Lad eventyret begynde, nu 20.000,-

  12 ugers 1:1-forløb á 12 sessioner á 60 minutter, samt 12 opfølgende telefonsessioner á ca. 15 min. Som fjernforløb 16.000.

 • Lille hjertefred 6.000,-

  8 x 45 min. for børn mellem 4 og 14 år.

 • Meditation på hesteryg
  1.195,-

  Ca. 60 min.

Udtalelse fra Amalie

“Det er alle pengene værd. Det er det forløb, der har rykket mig mest i mit liv. igennem min stress og sygemelding, og i det hele taget livets udfordringer. Hvis man gerne vil have det bedre, undgår man ikke at investere tid og penge i sig selv. Det du investere i, og på dig selv, kommer altid tilbage” Amalie

Læs hele udtalelsen
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig både på telefon, sms eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger. Jeg tilbyder en gratis, afklarende telefonsamtale, inden du beslutter dig for, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre i livet.