Kontakt

Skriv til mig

Vil du vide mere?

Telefonen er åben mandag til fredag fra kl. 9-17.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid, kan du udfylde formularen, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. Du kan altid sende en sms eller mail, også i weekender og på helligdage.

Jeg bestræber mig på at svare dig inden for 24 timer på hverdage. Husk aldrig at sende personfølsomme oplysninger herover.

Kørselsvejledning

Hvis du ankommer i bil, kan det være svært at finde ind den rigtige vej – derfor har jeg lavet en lille vejledning. Ring på 61612620, hvis jeg skal guide dig. 

Når du kommer fra motorvejen ved Albertslund N, kører du ad Ledøjevej til Risby. Når du rammer det skarpe sving, er der ca. 200 meter til, at du skal dreje til højre. Vejen kan være svær at se, da vejens navn kun vises fra modsatte side, men du kan holde øje med en rød postkasse på venstre hånd og et busstopskilt på hver side af vejen. Når du kører ind i skoven, er der ca. 500 meter til, at du finder os på højre hånd.

Hvis du ankommer fra Ledøje, skal du fortsætte hele vejen til Risby ad Ledøjevej og ikke dreje til venstre ned ad grusvejen med den røde låge på Risbyvej. Du skal køre, indtil du ser en rød postkasse på højre side og et busstopskilt på hver side af vejen – her finder du Hedeengvej på venstre hånd. Kør 500 meter ind i skoven og drej til højre ind ad den gamle låge.