Gratis guidet meditation

Livstræets visdom

Der er meget fin symbolik i ''Livstræets visdom'', som du kan læse mere om herunder

Asketræet
Asketræet er et meget sagnomspundet træ. I Nordisk mytologi er det kendt som Yggdrasil eller Livets træ. Det var vikingernes yndlingstræ, og de både byggede skibe af det og holdt ceremonier omkring det. Udover det er det også heksenes yndlingstræ, for udover at være det træ, der blev brugt til kosteskafter, har det også en lang række af magiske egenskaber, som vi alle bør kende til.

Ask er nøglen til at helbrede den menneskelige ånds ensomhed og danne en forbindelse mellem mennesker, Guder og de døde i åndeverdenen. Ask har nøglen til universel sandhed og visdom, og den påtager sig den vigtige rolle som et indvielsestræ.

Asketræet er et healingstræ. Dets blade tiltrækker kærlighed og velstand. Hvis du sover med et stykke træ eller et blad under puden, vil du få synske/profetiske drømme, som vil guide dig i den rigtige retning. Ask fremmer styrke, harmoni og en følelse af at være i balance med dine omgivelser.

Vi opfordres ligeledes til at overveje fortidens rolle i skabelsen af nutiden, så vi bedre kan værdsætte de mange måder, hvorpå positive tanker og handlinger i dag, kan hjælpe med at skabe en lysere fremtid. Gennem en konstant proces med at afbalancere sindet og skabe modsættende tanker, kan vi ligesom asken opnå harmoni i os selv.

Det er vigtigt at integrere åndelige lektioner i dit fysiske liv, så du skærper din intuition. Du vil blive udsat for modgang, men du har styrken og visdommen til at overvinde enhver situation, forudsat at du trækker på ALLE dine ressourcer. Den nøgle-lignende frugt fra asken symboliserer, at døre låses op til ny viden, der er skjult i dig – så når det bliver svært, skal du kigge indad, for de svar og løsninger, du søger, findes allerede i dig. Stå fast i din tro og bliv i stormens øje, uanset hvor kraftigt, den raser omkring dig. Du er stærk nok til ikke at knække for andres meninger.

Musvågen
Musvågen giver os mod, visdom og erindring. Vi får modet til at gå i lag med de opgaver, der ligger foran os, og vi får visdommen og erindringen til ikke at gentage mønstre, der ikke er hensigtsmæssige for os mere.

Vi vil, når vi mediterer på musvågen, blive i stand til at udvikle kreativitet og sandhed, og bruge de muligheder, der dukker op med visdom og klogskab. Vi vil være i stand til at huske tidligere liv og drage fordel af den visdom, der er i det. Musvågen giver os muligheden for at se helheden, overvinde problemer og modtage beskeder fra åndeverdenen.

Livstræets visdom

Denne meditation er skrevet til dig, der har brug for én lige nu og her til at hjælpe dig til indre ro, lindre din frygt, åbne dit hjerte og se dig selv med nye øjne.

Alt, du skal gøre, er at sætte dig godt til rette, eller lægge dig ned, og så bare følge min stemme. God fornøjelse.