Det siger andre

Det siger andre om mig

Før og efter mit forløb hos Christina Jeg startede i forløb hos Christina, fordi jeg led af voldsom angst og meget lavt selvværd.

Jeg følte, at jeg sad fast, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle med mit liv. Der var ikke noget jeg havde lyst til. Jeg havde ingen livslyst. Hver dag var en kamp for mig at komme igennem, og min hverdag var præget af dyb håbløshed, stress og angst.

Jeg sov elendigt om natten, vågnede ofte op med angstanfald midt om natten, og jeg led af mareridt. Om morgenen vågnede jeg op med tankemylder og gruede for den kommende dag. Jeg var konstant bange og stresset, jeg skammede mig over at have det sådan, og jeg skammede mig over at skamme mig.

Jeg havde ingen tillid til andre mennesker, til livet eller mig selv, og jeg førte ikke jeg hørte til i denne verden. Allerede efter min første session hos Christina fik vi afklaret mit livsformål. Jeg glemmer aldrig ordene, hvormed Christina sagde med den største selvfølgelighed, at så var det jo dét jeg skulle lave.

Jeg havde aldrig selv turdet gå med min drøm, men nu blev der endelig åbnet en dør for det jeg altid havde troet var umuligt, men som jeg samtidig brændte for. Christina troede på mig, hvor ingen andre før havde gjort det, og derfor begyndte jeg selv at turde tro på det.

Christina besad en stor forståelse og empati, hvilket gjorde at jeg turde åbne mig op og føle mig tryg. Jeg følte mig set, hørt og forstået af Christina på en måde ingen andre har gjort før.

Igennem mit forløb med Christina og dyrene, begyndte jeg at finde ind til mig selv vha. dagbogsskrivning og samtaler med og forløbet hos Christina.

Sessionerne blev mit faste holdepunkt i den kolde vinter, og det føltes meget trygt og healende at være sammen med hende og dyrene på hendes hyggelige sted i skoven.

Det har givet mig noget helt andet at få hjælp fra Christina i.f.t. utallige tidligere terapeuter og terapiformer. Dét at Christina selv har gået så meget igennem, gør at jeg mærker en genkendelighed, som gør mig langt mere tryg end jeg nogensinde før har være hos nogen terapeut.

Hendes blide og kærlige facon var lige præcis, det jeg havde brug for, og hun og dyrene fik mig til at begynde at stole på andre, livet og mig selv igen.

Fra frygt til tillid; det er en mirakuløs transformation, hvis du spørger mig. Det er nu et år siden, jeg startede hos Christina, og mit liv ser i dag meget anderledes ud. Jeg sover meget bedre, min angst styrer mig slet ikke på samme måde længere, og jeg er på vej mod at leve mit drømmeliv og udleve mit livsformål.

Jeg har skilt mig af med alt det, der ikke var godt for mig, så jeg kan leve det liv i frihed og fred, som jeg altid har drømt om. Jeg vågner ikke længere op med tankemylder om morgenen. Nu vågner jeg op og tænker over, hvor glad og taknemmelig jeg er for at være på rette vej.

Jeg har mit livsformål for øje hver eneste dag, og at have det fokus ændrer hele min livsindstilling. Det har krævet en daglig indsats fra min side, og det har ikke været nemt, men jeg skal aldrig tilbage til hvor jeg var før.

Det holder mig kørende. Samtidig har jeg troligt skrevet dagbog hver dag – er nu på nr. 11 – kun på et år! Dagbogen er mit faste holdepunkt og min bedste ven, og jeg holder aldrig op med at skrive i den.

Jeg oplever, at jeg ved at skrive i dagbogen selv, finder mine egne svar, og det har givet mig et meget stærkere selvværd. Jeg er ikke længere afhængig af at spørge andre til råds. Hvis man vil starte hos Christina, er det en god idé at gøre op med sig selv, om man er villig til at gøre alt hvad der skal til for at opnå sin drøm.

For det kræver en vedvarende indsats fra egen side. Til gengæld er det også denne personlige indsats, der giver mig så uendelig meget power, at det er helt magisk! Jeg ved, at når Christina kan opnå sit drømmeliv, ja SÅ KAN JEG OGSÅ.

Christina har givet mig troen og håbet tilbage, og tak er så småt et ord for alt hun har gjort for mig. Jeg vil altid være hende dybt taknemmelig. Anne Katrine

Læs hele udtalelsen

“Jeg er så taknemmelig for din måde at få mig til at tage ansvar for mine tanker på. det har virkelig ændret mit liv. jeg ville ønske at alle mennesker mødte dig, i deres fortvivlelse, for du forstår virkelig at vise en vej, som alle kan begive sig ned af” Sarah

Læs hele udtalelsen

Du er en virkelig dygtig formidler og du har så mange gode ting på hjerte, som ALLE kan nyde godt af, at blive mindet om. Vigtigst af alt, så formår du at minde mig om, at jeg selv har ansvaret for at få det bedre, men du siger det på en så varm og kærlig måde, at det ikke bliver ”endnu en” ting man kan banke sig selv i hovedet over ikke at have styr på – Tak for det! De bedste hilsner Millika Viora

Læs hele udtalelsen

Fantastisk hjælp til teenager: Min datter kunne ikke været kommet igennem hendes forfærdelige rideulykke uden Christinas hjælp. Christina formår at få vendt alle de negative tanker til noget brugbart. Hun er fantastisk til at lytte og forstå. Hun hjalp min datter med at acceptere nogle af livets barske vilkår, og er stadig en fast støtte siden ulykken, enten ved et besøg, en telefonopringning eller bare i min datters tanker, hvor hun spørger sig selv: Hvad ville Christina gøre i denne situation? Hvis dit teenagebarn har lavt selvværd, angst, er ked af det pga skilsmisse eller andet, kan jeg virkelige anbefale Christinas Natur- og hesteterapi, som ligger i fantastiske rolige omgivelser, hvor man slet ikke kan lade være med at få et smil på læben” Helle Schjøtt

Læs hele udtalelsen

“Kære Christina. Mine børnebørn, Valdemar på 11 år og Thea på 8 år har kommet hos dig 12 gange. Vi ville prøve at styrke deres selvtillid, og give dem oplevelser de kunne have glæde af resten af livet, og det må vi sige er blevet indfriet over al forventning. Vi har efter hver session fået nogle børn med tilbage, som glædestrålende kunne fortælle om alt det de havde oplevet, f.eks. bygget hule i skoven, lært om hestepleje, mediteret på hesteryg, redet på heste, lært om planter og svampe, lært at skyde med bue og pil, og mange andre sjove og spændende ting. Selvom vi skulle køre en time hver vej for at komme ud til dig, så syntes Thea og Valdemar slet ikke at det var for langt, og de kommer også tilbage hver år, så de kan følge hestene, dig, og den helt fantastiske natur der er hos dig. Tusind tak for denne gang. Vi ses snart igen” Janne Høver – Mormor til Thea og Valdemar Opfølgning på Valdemar d. 3/9- 20: “Valdemar er blevet så modig, han er begyndt at sove til spejder og har fået endnu flere venner” 

Læs hele udtalelsen

“Det var sådan en magisk oplevelse. Virkelig balsam for sjælen! Jeg var dybt fokuseret under hele meditationen, tog hvert et ord og åndedrag helt ind. Det har jeg aldrig oplevet før. Jeg glæder mig allerede til næste gang. Du kan altså bare noget særligt sammen med de heste! VH Anni S. Larsen” – Om meditation på hesteryg

Læs hele udtalelsen

“Jeg kan varmt anbefale Natur- og hesteterapi til alle dem der kæmper med noget indeni. Denne kvinde som som ejer og har etableret stedet, er en sand gave til folket. Tøv ikke med at kontakte hende, hun forstår dig til det inderste” Johanna 24 år

Læs hele udtalelsen

“Christina er en healende sjæl, der formår at viderebringe den ro hun selv har fundet igennem hestene og naturen. En ægte ildsjæl med hjertet på rette sted”  Pernille 32 år

Læs hele udtalelsen

“Christina, du er fantastisk! Min datters angstanfald er blevet markant mindre efter hun er startet hos dig. Nu har hun nogle værktøjer at bruge når angsten banker på, og det har gjort det nemmere for hende at håndtere. Du hjælper også mig, det er ikke altid nemt at være mor til et barn med psykiske udfordringer. Jeg er SÅ glad for at vi gjorde det. Det har været et uvurderligt forløb.” Fra mor til 13 årige pige.

Læs hele udtalelsen

“Takket være Christina, har min datter nu fået en skolegang igen. Hun hjalp os med at finde en skole der kunne varetage min datters særlige behov. Natur og hesteterapi er det bedste der er sket for os i meget lang tid. Christina gør altid lidt ekstra for at hjælpe. Hun er guld værd!” Anbefaling fra en glad mor til 12 årig pige

Læs hele udtalelsen

Tusind tak for jeg måtte være med på dit mini online kursus om selvværd. Jeg vil rigtig gerne give dig noget konstruktivt kritik, men jeg har ikke en finger at sætte på det! Jeg kunne have ønsket mig der var sådan noget den gang jeg var ung, eller havde jeg børn ville jeg til hver en tid sende dem ud til dig for at få hjælp. Og mig selv for den sags skyld. Dit mini kursus kan bruges af alle. Uanset hvor langt man er i sin udvikling med sig selv. For mit eget vedkommende var det en dejlig reminder om jeg er på rette vej og på rette spor. Det i sig selv kan være dejligt at bekræfte sig selv i. Jeg kan og vil til hver en tid både anbefale dit mini kursus, dine fuldstændige fantastiske meditationer og din natur & heste terapi. Der skulle være mange flere af dig. Mvh Amaliee

Læs hele udtalelsen

Fra Daniella Nielsen: Jeg har fulgt og gennemført dit forløb. Jeg synes det var nogle gode øvelser, og jeg føler især jeg fik meget ud af de citater du delte. Mit yndlings er det med at der skal være nogle huller/sprækker før at lyset kan komme indJeg håber på at huske de ting du har sagt når jeg kommer i situationer jeg har svært vedTak for et godt forløb!

Læs hele udtalelsen

Fra Sandie Bonde: Jeg er helt vild med det her…….glæder mig hver dag til at åbne en ny video……er glad for der både er tekst og video……og nøj hvor det rykker, blir simpelthen helt glad af det her og igår for første gang i lang tid var jeg min egen bedste ven istedet for at være en fjende……tak til mig selv, men osse et stort tak til dig Christina

Læs hele udtalelsen

Fra Maja Andersen: Tænk at man kan få SÅ meget brugbar og livsændrende viden gratis. Har set alle dine videoer nu, flere gange. Ville ønske du havde lavet det her kursus for mange år siden, for det har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg forstår virkelig nu, hvor meget jeg selv kan gøre for at styrke mit selvværd, så TAK! Ville ønske at jeg kunne komme i terapi hos dig, men bor i Jylland, så blev bare lykkelig da jeg så at du havde lavet et onlinekursus. Du er bare så ægte og nærværende, at man ikke kan undgå at få det bedre psykisk, bare af at høre dine ord. Du er guld værd Christina.

Læs hele udtalelsen

Kæreste Christina
Jeg vil sige dig TAK! På fire uger har du formået at vende mit mindset fuldstændig. Jeg troede mit liv skulle være en evig kamp med systemet, men nu kan jeg se lys forude. For jeg har masser at give, men det har jeg ikke kunne se for smerte og modstand. Jeg elsker at komme ude hos dig. Duften af skov gør mig rolig, hestenes prusten gør mig tryg og du hjælper mig med at gøre mig hel igen
Jeg glæder mig over at jeg mødte dig, og gav mig selv muligheden for et forløb hos dig. Jeg ved at jeg kommer ud på den anden side stærkere, med mere tro på mig selv og en livsforandring. Du har givet mig de fedeste værktøjer, som jeg hver dag gør brug af🙏🏼Tak! De største knus fra mig (Fra Camilla)

Læs hele udtalelsen

Tak Christina! Det gav hende et livsmod, vi ellers ikke ser” Psykolog Anne Solberg, om 24 årig kvinde efter første session

Læs hele udtalelsen

Da jeg startede, havde jeg det meget svært. Jeg troede ikke længere på mig selv, og havde ingen selvværd og selvtillid. Allerede efter første gang hos dig kunne jeg begynde at skimte en smule lys forude, og idag er jeg begyndt at tro på mig selv igen, at jeg er god nok og at jeg er noget værd” J. 50 år

Læs hele udtalelsen

“Det er det første terapiforløb jeg har fulgt fra start til slut. Hvor jeg hver gang har glædet mig til at skulle afsted, og er gået derfra så opløftet og fyldt med glæde”  Amaliee Moon 36 år – Amaliee har været sygemeldt med stress.

Læs hele udtalelsen

“Det her er det vildeste jeg har prøvet. Det var først super grænseoverskridende at lukke øjnene, men både du og Ben, var så rolige og nærværende, at jeg stolede på at det var ok, og jeg nød hvert eneste minut jeg sad deroppe og mærkede hvordan hele mit indre faldt til ro. Genial idé. Så meget mere powerfuldt end en almindelig meditation. Jeg følte mig SÅ forbundet med naturen, Ben, og ikke mindst mig selv, og hver gang jeg tænker på det, så smiler jeg stort. Tak til dig Christina, og dine vidunderlige heste. Kærlig hilsen Mia” om meditation fra ryggen af Ben

Læs hele udtalelsen

“Jeg er en pige på 13 år, som har gået til hesteterapi hos Christina, og hendes fabelagtige, super fantastiske heste. Jeg har udviklet mig meget, og fundet ud af hvor meget jeg elsker heste. Hestene har givet mig ro, og gjort at jeg ikke tænker så meget på mine problemer, og så har de givet mig selvtillid. Jeg har også lært at håndtere heste, lært at strigle, lært at sadle o, lært at muge ud, lært at skridte og jeg har prøvet at trave. Jeg har også gået bagved en stor hest, og stolet på at den ikke ville sparke, og jeg har glædet mig meget til at skulle afsted hver uge. Jeg vil anbefale det, hvis man er ked af det eller har det meget svært, og jeg vil give hende og hestene uendelige stjerner. Der er en pony som er meget kærlig, hun hedder Mysli, og er en god lille starter-pony, og så er der en pony der hedder Fancy, og hun er ligesom mig” Brit 13 år

Læs hele udtalelsen

“Jeg startede hos Natur- og hesteterapi da jeg virkelig havde det svært. Jeg havde ingen tro på mig selv, og var meget ked af det hver dag, men Christina og hendes heste hjalp mig med at finde ro. Idag har jeg det meget bedre. Jeg kan stærkt anbefale det.

Læs hele udtalelsen

“Et fantastisk sted hvor roen sænker sig, helt ind i krop og sjæl. Christina og hestene står klar med åbne arme, og man føler sig så velkommen, i den lille dejlige og trygge hule” Ann Berg.

Læs hele udtalelsen

“Kære Christina. Det er helt vildt som det har hjulpet. Jeg hørte hende grine højt  inde fra værelset flere gange igår. Jeg sad musestille og kunne ikke tro mine egne øre. Hun har ikke engang smilet i månedsvis. Jeg ville bare lade dig vide, at det du gør, virker!”  Jeanette, mor til 15 årig pige

Læs hele udtalelsen
Tusinde tak, fordi jeg fik lov at være med!. Jeg har været så glad for at gennemgå dine videoer, en efter en, og jeg har brugt meget tid på at tage det ind efterfølgende. Man må virkelig sige, at du har fået mig topmotiveret igennem kurset og især dine spørgsmål fra den første video er gået igen og igen hos mig, for de rammer virkelig spot on.
Det betyder, at jeg nu starter mine dage med at aftale med mig selv, hvordan jeg ønsker min dag skal blive og hvad jeg kan gøre, for at dagen bliver lige netop som jeg ønsker. Så kan jeg igen evaluere om aftenen på, hvordan jeg har haft det i løbet af dagen, hvorfor dagen har været sådan, hvad jeg selv har gjort for at have det sådan og hvordan jeg kan gøre det anderledes i morgen, hvor det er en ny dag med nye muligheder. Her synes jeg du giver nogle ret konkrete værktøjer, jeg kan arbejde med for at hjælpe mig selv til at gøre mine dage bedre.

Jeg vil øve mig i at træde ud af min comfortzone, hvilket bliver SÅ meget lettere, når man har fokus på at have en positiv indre dialog med sig selv.

Du er en virkelig dygtig formidler og du har så mange gode ting på hjerte, som ALLE kan nyde godt af, at blive mindet om. Vigtigst af alt, så formår du at minde mig om, at jeg selv har ansvaret for at få det bedre, men du siger det på en så varm og kærlig måde, at det ikke bliver ”endnu en” ting man kan banke sig selv i hovedet over ikke at have styr på – Tak for det! De bedste hilsner Millika Viora
Læs hele udtalelsen

Fra Line Hesselvig: Jeg synes det her mini kursus har været super spændende og nyttigt. Jeg har fået en masse nye redskaber der kan hjælpe mig i min hverdag til at få bedre selvværd. Jeg er begyndt og skrive dagbog dagligt, for at se min udvikling, og få at falde mere til ro. Synes virkelig at dette forløb har hjulpet mig til at blive en bedre person, og til og turde tro på mig selv, og tale ordentligt til mig selv. Så tusind tak for det.

Læs hele udtalelsen

Fra Tinna Hauge: Dit onlinekursus, altså dine ord, har sat rigtig mange tanker og følelser igang hos mig, og små handlinger. Jeg mærker allerede, at det giver mig noget positivt at skrive, og jeg har skrevet løs siden første dag i dit kursusforløb og jeg har ikke planer om at stoppe. Jeg er ikke typen der har nemt ved at snakke om svære ting, men jeg elsker at skrive om det, det havde jeg glemt, så tak fordi du lige mindede mig om det. Jeg vil gerne sige tak for peptalk, gode råd, og små nyttige tips til at hjælpe mig selv hen imod en lysere hverdag. Bliv ved med det du gør, du er dygtig til det” Jeg håber på at huske de ting du har sagt når jeg kommer i situationer jeg har svært ved

Læs hele udtalelsen

Jeg har fået en del ud af det, og det har også fået mig til at huske på de ting som jeg tidligere har lovet mig selv at blive bedre til at gøre anderledes. Dagbogen har ikke været i mit liv siden 1992 tror jeg, og den prøver jeg at gribe fat i igen. Kram fra Maiken”

Læs hele udtalelsen

Hej Christina. Tusind tak for dit selvværdskursus! Det har virkelig været en sand fornøjelse og jeg er helt ærgerlig over at der ikke er flere videoer for jeg kunne lytte til dig i timevis. Din rolige væremåde giver et trygt og tillidsfuldt rum og det skaber en virkelig rar følelse for os herude på den anden side af skærmen. For man kan virkelig mærke dig og at du brænder for det du formidler. Jeg har kun positive ting at sige om dit kursus. Det virkede som om du aldrig har lavet andet. Det er tydeligt at mærke at det er gennemtænkt og velovervejet. Videoerne har en god længde og kvalitet og dine råd var så gode og brugbare. Og selvom flere af tingene du nævner er noget jeg har arbejdet med i mange år, så har jeg lært så meget og kun fået endnu mere mod på at gå endnu mere i dybden og prioritere mig selv højere end nogensinde. Tusind tak Christina, for både dit kursus og for dig. Du er uden tvivl en gave der kommer til at ændre livet for mange mennesker. Kærlig hilsen Kia Gammelvind

Læs hele udtalelsen